Zo ontroerend! Hugo Sigal krijgt prachtig nieuws na overlijden Nicole Josy
COS
Zo ontroerend! Hugo Sigal krijgt prachtig nieuws na overlijden Nicole Josy
Foto: Photonews

Nicole Josy overleed op 4 november op 76-jarige leeftijd. De zangeres, bekend van het duo 'Nicole & Hugo', liep een schedelbreuk op na een val van de trap.

We zijn Nicole Josy nog niet vergeten. Dat blijkt deze eindejaarsperiode duidelijk op de radio. In 'De Top2000' van Radio2 verschijnen Nicole & Hugo dit jaar met 'Goeiemorgen, morgen' in de top 20. Ook 'Pastorale' staat in de top 100. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Nicole & Hugo duiken zelfs op in 'De Tijdloze' van Studio Brussel op plek 1816. Daarnaast staat het duo voor het eerst in de '70s Top 770' van Nostalgie. Ook in de 'Q-top 1000' zou het paar nog kunnen opduiken. Een voor een al prachtige eerbetonen voor een icoon. Maar er zullen er nog volgen.

"Gezien haar link met het Songfestival spreekt het voor zich dat we gepast aandacht besteden aan het heengaan van Nicole tijdens de finale van 'Eurosong', in Paleis 12", zegt VRT-muziekcoördinator Gerrit Kerremans aan Het Nieuwsblad. Ook tijdens de MIA's zal er stilgestaan worden bij Nicoles overlijden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.