Zo mooi van hem: Karen Damen geholpen door haar ex-man
PMN
Zo mooi van hem: Karen Damen geholpen door haar ex-man
Foto: Photonews

Het wordt een drukke zomer voor Karen Damen (49). Ze speelt mee in de musical 'Sneeuwwitje'. Daarnaast is ze ook te zien in de ‘Zomerrevue’ van Gert Verhulst en James Cooke.

We hebben al veel regen gehad de laatste tijd. Dat heeft ook Karen Damen geweten. Drie weken geleden viel er in haar woonplaats Lint in 2,5 uur maar liefst 45 liter regen.

Het resultaat was dat Karen haar kelder blank stond. Ze werd opgebeld door haar zus met het nieuws. “Ik was aan het opnemen voor Familie”, blikt Karen terug in Het Laatste Nieuws.

Ook de stockruimte van de webshop die Karen samen met haar zus uitbaat bleef niet gespaard van het overvloedige water. “Helaas konden we niet veel recupereren”, concludeert de actrice. “Maar goed, daar zijn verzekeringen voor.”

Karen heeft hulp gekregen van haar ex-man toen haar huis onder water gelopen was

Opvallend is dat Karen haar ex-man Anthony haar kwam helpen. Ze wonen nog steeds in elkaars buurt. Ook de burgemeester kwam helpen.

“Ik voelde me even heel belangrijk”, lacht Karen. “Hij bood ons ook een noodwoning aan, maar zover is het niet gekomen. Na één nacht konden we weer naar huis.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.