📷 "Oh zo lief!": Hanne Verbruggen van K3 erg ontroerd door oude bekende
COS
📷 "Oh zo lief!": Hanne Verbruggen van K3 erg ontroerd door oude bekende
Foto: VTM

De meisjes van K3 kruipen volgend jaar in de huid van de drie biggetjes. Woensdag deden ze dat al eens voor 'Tien Om Te Zien'.

Op 10 februari gaat de K3-musical 'De 3 Biggetjes' in première in Gent. Daarna trekken de meisjes van K3 verder doorheen Vlaanderen en Nederland. Er gingen al meer dan 70.000 tickets de deur uit.

Woensdag brachten Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman het titelnummer 'De 3 Biggetjes' bij 'Tien Om Te Zien', twintig jaar na de originele K3-meisjes. Het nummer wordt volgende week uitgebracht als nieuwe K3-single.

Backstage bij 'Tien Om Te Zien' vond er een mooi moment plaats. Ook Def Dames Dope trad op in Westende. Dat is de groep van Larissa en Axana Ceulemans. Axana was jarenlang de choreografe van K3.

In 2020 stopte ze na meer dan twintig jaar in alle stilte omwille van een burn-out. Axana werkte samen met drie K3-formaties. Bij 'Tien Om Te Zien' was het dan ook een fijn weerzien met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

Axana kwam niet met lege handen aan in Westende. Speciaal voor Julien, het zoontje van Hanne, had ze een cadeautje mee: een loopfietsje. Met een erg ontroerde Hanne tot gevolg. Dat zien we bij K3 Highlights. "Oh zo lief!", klinkt het in de reacties. "Da's keilief van Axana!" En: "Wat een lieverd is ze."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

K3 Highlights (@k3highlights)

Meer nieuws

Meer nieuws

.