Zo erg! Lisa Van Rossem, de zus van Metejoor, is ziek: "Helaas niet te genezen"
COS
Zo erg! Lisa Van Rossem, de zus van Metejoor, is ziek: "Helaas niet te genezen"
Foto: VTM

Dat Metejoor niet de enige Van Rossem is met een talent voor muziek, wisten we al langer. Nu treeft Lisa Van Rossem officieel uit de schaduw van haar broer.

Lisa Van Rossem nam in 2016 deel aan 'The Voice van Vlaanderen'. In het team van Bart Peeters haalde ze de liveshows. Na haar deelname stelde Lisa haar broer Joris Van Rossem voor aan Hans Francken. Even later was 'Metejoor' geboren.

Lisa is absoluut geen onbekende voor Metejoor-fans. Ze staat al enkele jaren met haar broer op het podium als zijn backing vocal. Ze neemt ook de vele duetten voor haar rekening. Nu is Lisa klaar om uit de schaduw van haar broer te treden en solo te gaan.

Vrijdag was Lisa al te zien in 'Tien Om Te Zien' onder de artiestennaam 'LEEZ'. Ze bracht haar eerste nummer 'Who Will Be There' uit. Ze kreeg via sociale media erg veel lovende reacties te lezen. De toekomst lacht LEEZ toe. Al blijkt ze wel te sukkelen met gezondheidsproblemen.

Mijn medische toestand is voldoende onder controle om mijn ding te kunnen doen.

"De problemen met mijn gezondheid zullen nooit achter de rug zijn. Ik heb de ziekte van Crohn, maar ook nog andere auto-immuunziektes die helaas niet te genezen zijn", vertelt Lisa in Dag Allemaal.

"Dat is soms pittig, maar ik heb een sterk doktersteam rond mij en met de nodige medicatie en de juiste mindset kan ik zijn wie ik wil zijn, zonder al te veel zorgen. Mijn medische toestand is voldoende onder controle om mijn ding te kunnen doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.