Zo erg voor Kate Ryan: "Ineengestuikt, omdat ik niet meer op mijn benen kon staan"
COS
Zo erg voor Kate Ryan: "Ineengestuikt, omdat ik niet meer op mijn benen kon staan"
Foto: Photonews

Kate Ryan was deze week te gast bij Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham in 'Viva La Feta' op Play4. We kregen de zangeres van haar meest openhartige kant te zien.

Katrien Verbeeck, beter bekend als Kate Ryan, vertelt hoe haar vroeger door haar platenfirma veel druk werd opgelegd. Ze moest er sexy uitzien en "het liefst zo bloot mogelijk".

"Op dat moment besef je dat niet, omdat je denkt: dit hoort zo. Maar als ik dat nu, achteraf, bekijk, denk ik van wauw. Je had een carrière, je werd als babe bestempeld en dan moest je er zo gaan staan", vertelt ze in 'Viva La Feta'.

"Ik ben dan eens ineengestuikt in Polen, omdat ik niet meer op mijn benen kon staan. Waanzin. Te mager. Niet eten. Dan zijn we naar huis gevlogen. Direct psycholoog gebeld en binnen voor opname, onmiddellijk." Kate was opgelucht. "Ik had zoiets van: nu gaan ze mij helpen en nu gaat het beteren."

Uiteindelijk is ze vijf maanden in opname geweest. Tijdens haar opname is het allemaal hard binnengekomen. "Oh my God, wat hebben ze met mij toch allemaal gedaan? Oprechte mensen, belangrijk hoor. Heb ik niet gehad", aldus Kate Ryan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.