Zangcarrière voor Nono Wauters? Zoon van Koen Wauters koestert grote toekomstplannen
COS

Koen Wauters heeft samen met zijn ex-vrouw Valerie De Booser twee kinderen. Nono Wauters werd recent zestien, Zita Wauters viert in het najaar haar achttiende verjaardag.

Zita Wauters en Nono Wauters gingen eerder al de artistieke richting van hun vader Koen Wauters uit. Zowel Zita als Nono zat in een Ketnet Musical. Ook een hart voor het goede doel erfde Nono alvast van zijn vader.

Koen en Nono werden deze week aangeduid als de peters van het kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent. Ze zijn al van plan om een videoclip op te nemen met de patiënten om het centrum in de kijker te zetten.

Of Nono in de clip net als zijn vader zal zingen, is nog niet duidelijk. "Hij doet het graag, maar koestert voorlopig geen professionele ambities", klinkt het bij vader Koen in Het Laatste Nieuws.

De 16-jarige Nono, die pas het vierde middelbaar net afrondde met een A-attest, heeft wel al nagedacht over zijn toekomst. "Ik wil later een eigen bedrijfje hebben, maar ik heb nog geen idee waarin", zegt Nono in de krant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.