Zaak-Eveline gooide roet in het eten voor Metejoor: "Echt not done"
COS
Zaak-Eveline gooide roet in het eten voor Metejoor: "Echt not done"
Foto: VTM

Metejoor timmerde al vijf jaar aan zijn muziekcarrière toen hij in 2021 helemaal doorbrak met '1 op een miljoen'. Zijn succes kent tegenwoordig geen grenzen, met twee Sportpaleizen in het verschiet.

Metejoor en zijn team werkten al enkele jaren samen toen plots de monsterhit 'Hoe het danst' overal te horen was. Een jaar later volgde Regi met 'Kom wat dichterbij'. Net op dat moment kreeg ook Metejoor een dance-voorstel.

"Wij kregen de vraag van het team van dj 5napback om voor hem een track in te zingen. 'Hoe kon ik zo dom zijn' kwam daaruit", vertelt Metejoors manager Hans Francken in de docu 'Met de Joris'.

"Wij dachten: dit wordt nu wel echt de track, omdat die radio's daar vol op inzetten. Alles stond bij ons ingepland, maar toen kwam de zaak-Eveline daartussen gefietst en kregen wij de boodschap om daar even mee te wachten."

"'Hoe kon ik zo dom zijn' en aan de andere kant de zaak-Eveline, dat zou echt not done zijn. We hebben die zes weken uitgesteld, totdat de storm weer was gaan liggen." Uiteindelijk werd het Metejoors eerste Big Hit bij MNM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.