Xandee moet zich erbij neerleggen: “Is voor de rest van mijn leven"

door: PMN
Xandee
Afbeelding bron: Gert Late Night

Het gaat eindelijk weer de goede kant uit voor zangeres Xandee. Ze is zelf getrouwd met Eric.

“De zon scheen volop, na de trouw luidden de beiaardklokken mijn Songfestival-nummer 1 Life en er werden duiven losgelaten. Na de plechtigheid hebben we dan foto’s genomen aan de abdij van Borgloon, een heel romantische plek”, legt Xandee uit in Story.

“Normaal zouden we in een feestzaal meer dan honderd gasten uitnodigen voor een barbecue en fuif, maar gezien de huidige omstandigheden werd het een intiem diner met slechts 29 gasten bij bistro Humphrey in Sint-Truiden.” 

“En achteraf gezien hoefde het ook niet meer te zijn, het was heel mooi. Op het menu een angus beef met frietjes, en een dame blanche!”

Gezondheid

Ook de gezondheid van Xandee gaat weer de goede richting uit. “Ik hoef zelfs geen kinesitherapie te volgen. Al zal mijn gezondheid altijd zwak blijven.” 

“Door mijn verlamde voet kan ik bijvoorbeeld niet lang stappen, daar moet ik mee leren leven. Ik zal ook mijn hele leven medicatie, zoals bloedverdunners, moeten nemen.” 

“Als hartpatiënt (Xandee onderging al twee hartoperaties vanwege een lekkende hartklep, red.) moet ik ook heel goed opletten voor het coronavirus.”

Tags xandee