Wordt Gunther Levi burgemeester? Dit zegt hij erover
LHX
Wordt Gunther Levi burgemeester? Dit zegt hij erover
Foto: VTM

Bij de gemeenteverkiezingen in oktober zullen de inwoners van Hulshout op een bijzondere kandidaat kunnen stemmen. Het is niemand minder dan Gunther Levi.

Sinds zijn ontslag bij 'Familie' heeft Gunther Levi tijdens de week best veel vrije tijd. Hij is daarom een nieuw engagement aangegaan: in oktober komt hij op voor Hulshout Op Punt, de lokale versie van CD&V.

De politiek heeft hem altijd al geïnteresseerd, en daarom wil hij benadrukken dat hij dit engagement weldegelijk serieus neemt. "Ik wil niet de zoveelste BV zijn die op een lijst gaat stan, puur en alleen om stemmen voor de partij te ronselen", zegt hij in Dag Allemaal.

Of dat betekent dat hij burgemeester wil worden? "Goh, zo ver reiken mijn ambities nu ook weer niet", klinkt het. Volgens hem is lijsttrekker Eline Berghmans, die al twaalf jaar schepen is, de enige die in aanmerking komt voor de sjerp.

Tegen een zitje in de raad zou hij echter geen nee zeggen. Zijn vrouw Charlotte ziet het alvast helemaal zitten. "Het eerste wat ze zei, was: 'Da's echt iets voor u!'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.