Allerheiligen Willy Sommers zal Yasmine nooit meer vergeten: "Zeer veel verdriet om gehad"
PMN
Willy Sommers zal Yasmine nooit meer vergeten: "Zeer veel verdriet om gehad"
Foto: Photonews

Het is vandaag Allerheiligen. Een pak mensen gaan naar het kerkhof om hun overleden geliefden te herdenken.

Ook onze BV’s herdenken hun geliefden op die dag. Willy Sommers gaat vandaag met zijn gezin en zus naar het kerkhof.

“Ik herdenk dan mijn ouders die overleden zijn”, vertelt hij. “Mijn moeder is drie jaar geleden overleden en mijn papa vijf jaar geleden.”

“Het is een traditie dat ik met mijn zus, haar man en mijn gezin naar het kerkhof ga. We zetten dan bloemetjes op het kerkhof. We halen dan ook mooie herinneringen op. Die moet je koesteren.”

Er zijn ook overleden BV’s die Willy nauw in het hart draagt. Hij denkt bijvoorbeeld aan Bart Van den Bossche. De zanger overleed in 2013.

“Dat was een zeer getalenteerde jongen”, bedenkt Willy zich. “Hij was een goede presentator, zanger en acteur.”

Yasmine

En dan is er natuurlijk ook nog het overlijden van Yasmine in 2009. “Ik heb daar zeer veel verdriet om gehad”, gaat Willy verder.

“We hebben samen nog ‘Tien Om Te Zien’ gepresenteerd. Toen ik het nieuws hoorde van Yasmine haar overlijden, was ik met mijn auto onderweg naar mijn tennisclub. Dat was op een donderdagavond rond 17 uur, ik ga dat nooit meer vergeten.”

“Na het nieuws kwam er een speciale mededeling dat Yasmine overleden was. Ik heb mij aan de kant moeten zetten om het te laten doordringen. De tranen rolden over mijn wangen.”

“Yasmine kwam bij ons thuis ook vaak langs met haar toenmalige vriendin. Dat was echt een vriendin voor mij. Haar overlijden was een shock. Als ik haar op de radio hoor, gaat de volumeknop altijd wat luider.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.