Willy Sommers wil misverstand rechtzetten: "Cindy wist dat al lang"
COS
Willy Sommers wil misverstand rechtzetten: "Cindy wist dat al lang"
Foto: Photonews

Willy Sommers heeft met zijn vrouw Cindy twee kinderen: Luca (15) en Luna (19). Uit een eerdere relatie heeft hij ook een dochter: Annemie.

Willy Sommers had de eerste twintig jaar van Annemies leven geen contact met zijn oudste dochter. De bom ontplofte toen in 2002 in de pers vermeld werd dat Willy en Cindy hun 'eerste kind' verwachtten. 

Dat Willy al een dochter had uit een vorige relatie was voor veel mensen al bekend. De uitspraak leidde dan ook tot een stroom aan negatieve reacties. "Het werd zodanig verkeerd opgevat door andere journalisten omdat die wisten dat ik al een kind had voor Cindy", vertelt Willy aan Radio 2.

De pers beweerde dat Annemie een 'geheime dochter' was en dat Cindy er geen weet van had. Willy verduidelijkt dat daarvan geen sprake was. "Cindy wist al lang dat ik al vader was, ze had daar geen probleem mee", benadrukt Willy.

Willy en Annemie hebben intussen een heel goede band. Die is alleen maar sterker geworden na de komst van Willy's eerste kleinkind: Fynn. Annemies dochter is ondertussen al acht jaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.