Willy Sommers waarschuwt collega-artiesten: "Anders kom je niet aan bod bij 'Tien Om Te Zien'"
COS
Willy Sommers waarschuwt collega-artiesten: "Anders kom je niet aan bod bij 'Tien Om Te Zien'"
Foto: VTM

Willy Sommers en muziekfans kregen een tijd geleden geweldig nieuws. 'Tien Om Te Zien' keert na de eenmalige aflevering van vorig jaar een volwaardige terugkeer.

Bij die terugkeer kon VTM natuurlijk niet anders dan dat ze Willy Sommers en Anne De Baetzelier zouden terugvragen als de presentators. Willy is zich al aan het voorbereiden op 'Tien Om Te Zien'. Hij zal immers niet alleen presenteren, maar waarschijnlijk ook optreden.

"Ik ga waarschijnlijk één nummer mogen brengen, mijn nieuwe single", zegt Willy bij MNM. Willy is bezig met een nieuw album dat hij zal uitbrengen rond zijn verjaardag in augustus.

Volgens Willy is hij niet de enige die momenteel in de studio zit. Veel artiesten zouden op dit moment ook aan nieuwe nummers werken. "Om toch deel te kunnen uitmaken van het podium bij 'Tien Om Te Zien' of voor op een ander podium."

"Sowieso probeert elke artiest in de zomer te scoren met een zomersingle en dat is bij mij waarschijnlijk niet anders. Ik sta natuurlijk ook aan het roer als presentator van 'Tien Om Te Zien', maar de plaat moet het goed doen, anders kom je niet aan bod", waarschuwt hij.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.