Willy Sommers roept op om ticket te kopen voor ‘Liefde voor Muziek Live’ in de Lotto Arena: “Ga ik doen met dochter Annemie”
PMN
Willy Sommers roept op om ticket te kopen voor ‘Liefde voor Muziek Live’ in de Lotto Arena: “Ga ik doen met dochter Annemie”
Foto: VTM

Op 25 en 26 september zullen Tourist LeMC, Emma Bale, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Geike Arnaert, Bert Ostyn van Absynthe Minded en Ronny Mosuse het beste uit het TV-programma Liefde voor Muziek live brengen in de Lotto Arena.

Willy Sommers kijkt tevreden terug op zijn ‘Liefde voor Muziek’-avontuur. “Voor mij heeft het programma ‘Liefde voor Muziek’ mijn carrière opnieuw een boost gegeven. Ik heb me kunnen tonen op een andere manier en ik merk dat er bijzonder veel jonge mensen nu ook naar mijn optredens komen", legt de zanger uit bij Showbizz24.

Het meest succesvolle muziekprogramma van de laatste jaren krijgt een live versie met ‘Liefde voor Muziek LIVE’. Zaterdag 25 september is een avondvoorstelling en op 26 september starten de optredens al in de namiddag.

Willy Sommers gaat voor de optredens van ‘Liefde voor Muziek’ Live iets exclusief doen: “Heel Vlaanderen was beroerd door het lied ‘Zoveel mooier’ dat ik met mijn dochter Annemie heb gezongen.”

“Ik ben dan ook heel blij dat we het nummer nog een keer samen in de Lotto Arena kunnen brengen, want het is het enige optreden wat we samen gaan doen.”

Meer info en tickets kan je hier vinden: http://www.lotto-arena.be/nl/kalender/2021-2022/liefde-voor-muziek-live
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.