Willy Sommers nog altijd niet de oude na corona: “Daar heb ik nog steeds last van”
COS
Willy Sommers nog altijd niet de oude na corona: “Daar heb ik nog steeds last van”
Foto: Photonews

Willy Sommers raakte enkele weken besmet met het coronavirus. Ook zijn gezin kon niet ontsnappen aan het vreselijke virus.

“Tijdens de vorige editie was Thor amper drie maanden en gaf ik nog borstvoeding. Dat ik nu alleen naar het buitenland moest, was even aanpassen. Ik kon me volledig focussen op mijn werk, maar ik heb mijn gezin heel hard gemist”, vertelt Dina Tersago in Story.

“We hebben regelmatig gebeld of gefacetimed. Alleen was de wifi niet altijd ideaal, zoals in Kaapverdië. In dat geval stuurde ik mijn zonen een kusfoto. Kijk, je zit daar in een werkflow en dat zorgt voor afleiding. Maar tegen het einde van de week was het toch telkens welletjes geweest en wilde ik naar huis.”

“Drie keer acht dagen van huis zijn: dat is best veel. Zeker voor de jongste. Thor heeft me heel erg gemist. Die kon dat niet goed vatten, hij heeft nog geen besef van tijd. Tussen elke locatie was ik even thuis en dan moest ik weer weg. Hij werd er wat onzeker van en weende heel veel. Pas op, hij heeft er geen trauma aan overgehouden ofzo.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.