Willy Sommers heeft strenge waarschuwing voor zijn kinderen: "Ben ik echt van geschrokken!"
COS
Willy Sommers heeft strenge waarschuwing voor zijn kinderen: "Ben ik echt van geschrokken!"
Foto: Instagram @willy.sommers.officieel

Willy Sommers heeft samen met zijn echtgenote Cindy twee kinderen: Luka (16) en Luna (20). Uit een eerste relatie heeft hij ook dochter Annemie.

Willy Sommers was deze week in 'De Wonderjaren' op Eén te zien. In de aflevering had hij het met Siska Schoeters onder meer over jongerentaal, drugs en online gamen. Vooral het thema drugs heeft zijn ogen geopend.

"Daar ben ik echt van geschrokken! Die zijn tegenwoordig blijkbaar echt overal aanwezig: op school, speelpleinen, jeugdhuizen, fuiven...", zegt Willy in Primo. Zo waren er op de nieuwjaarsfuif van Luna's jeugdbeweging politieagenten in burger aanwezig.

"Luna vertelde me achteraf dat het onvoorstelbaar was. Een hele zak vol met drugs hebben ze er in beslag genomen." Zo komt het allemaal wel heel dichtbij, veel dichter dan ouders durven denken.

"Ik vroeg na de opnames van 'De Wonderjaren' aan Luka: 'Zie jij dat soms op school?' 'Ja', antwoordde hij, 'op school worden er soms joints doorgegeven.' Ik heb hem gewaarschuwd: 'Riskeer je nooit om in die val te trappen, hè, jongen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.