Willy Sommers heeft fantastisch nieuws te melden: “Proficiat”
PMN
Willy Sommers heeft fantastisch nieuws te melden: “Proficiat”
Foto: VTM

Willy Sommers heeft fantastisch nieuws te melden. Hij maakte het nieuws woensdag zelf bekend. De zanger deed dat op zijn Instagram.

Willy Sommers heeft fantastisch nieuws te delen met zijn fans. Hij heeft namelijk een gloednieuwe single uitgebracht genaamd 'Aperolletje' en deze werd meteen vergezeld door een sprankelende videoclip. Het nieuws veroorzaakte veel opwinding bij zijn trouwe aanhang, die dolenthousiast reageerde op het nieuwe nummer.

Het regent lovende reacties. Op Instagram werd het nieuwe nummer bestempeld als "erg leuk" en "een echt feestnummer". De fans feliciteerden Willy met zijn nieuwe single en lieten weten enorm enthousiast te zijn over het resultaat.
(Lees verder onder de post)

Met zijn kenmerkende stijl en onmiskenbare stemgeluid weet Willy Sommers keer op keer zijn fans te betoveren. 'Aperolletje' belichaamt de vrolijke en aanstekelijke sound waar de zanger bekend om staat. Het nummer brengt een opgewekte sfeer met zich mee en nodigt uit tot meezingen en dansen.

De nieuwe single en videoclip tonen aan dat Willy Sommers nog altijd in staat is om het publiek te verrassen met zijn frisse en eigentijdse sound. Zijn fans kunnen dan ook niet wachten om 'Aperolletje' live te horen en te zien tijdens zijn komende optredens.

Meer nieuws

Meer nieuws

.