Willy Sommers grijpt drastisch in na telefoontje van 'Tien Om Te Zien'-makers
COS
Willy Sommers grijpt drastisch in na telefoontje van 'Tien Om Te Zien'-makers
Foto: VTM

De eerste opnames van 'Tien Om Te Zien' zijn al achter de rug. Dinsdag wordt de tweede aflevering ingeblikt. Vrijdag is de eerste aflevering te zien op VTM.

'Tien Om Te Zien' wordt net als vorig jaar gepresenteerd door anciens Willy Sommers en Anne De Baetzelier en jonge talenten Aaron Blommaert en Laura Tesoro. Voor Willy is het zijn twintigste (!) seizoen.

Willy is er al sinds het prille begin bij, maar presenteerde niet alle reeksen. Tussen 2005 en 2008 werd Willy vervangen door Elke Vanelderen. Zij presenteerde vier seizoenen naast Anne De Baetzelier.

De reden van zijn ontslag werd nooit bekend gemaakt. Vermoed wordt dat het omwille van Willy's leeftijd was. "Ik had veel spijt dat ik er die zomer niet bij zou zijn", zegt Willy over de zomer van 2005 in Het Nieuwsblad.

"'Tien Om Te Zien', dat was mijn kindje. En na zestien jaar plots niet meer. Aan de andere kant kon ik eindelijk eens vakantie nemen in juli en augustus, al had ik juist een nieuwe single uit", herinnert de zanger zich.

"Ik zat op een donderdag in de auto aan de Spaanse grens, toen plots de gsm ging. Of ik de volgende maandag mijn nummer kon brengen. Ik was drie dagen in Spanje en keerde weer terug", aldus Willy Sommers.

Meer nieuws

Meer nieuws

.