Willy Sommers gaat zich aan totaal nieuw project wagen
PMN
 Willy Sommers gaat zich aan totaal nieuw project wagen
Foto: VTM

Willy Sommers heeft nog veel plannen. Zo gaat hij zich aan een totaal nieuw project wagen.

Willy Sommers is allerlei projecten tegelijkertijd aan het ondernemen. “Momenteel ben ik bezig in de studio, want half november verschijnt een nieuw album van mij.”

“Daarnaast wordt rond diezelfde periode ook mijn boek uit: ‘De soundtrack van mijn leven.” En de zanger gaat zich ook aan iets compleet nieuw wagen. “Ik breng ook een luisterboek uit, dat is ook nieuw voor mij. Ik ga het volledige boek inspreken.”

“Op die manier kunnen mensen die laat thuiskomen van hun werk en moe zijn en geen zin meer hebben om een boek te lezen, toch nog mijn luisterboek opzetten en het mij horen vertellen. Ook handig wanneer je veel op de baan bent of om de tijd te verdrijven in de filles”, verduidelijkt de zanger. 

Succes bij jeugd

Steeds meer jongeren hebben Willy Sommers ontdekt via Liefde voor Muziek. De kinderen van Willy worden regelmatig aangesproken over hun vader. “Mijn kinderen worden heel veel aangesproken over mij. Zij hebben daar totaal geen probleem mee en zijn blij hoe het allemaal verloopt tot nu toe voor mij.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.