Willy Sommers en Christoff gaan ervoor: “Optreden voor 8000 man”
PMN
Willy Sommers en Christoff gaan ervoor: “Optreden voor 8000 man”
Foto: Photonews

Willy Sommers en Christoff zijn het thuiszitten meer dan beu. Ze willen weer gaan optreden en zien dat meteen groots.

Willy Sommers en Christoff staan op 12 november samen in de Lotto Arena. Ze gaan dan meteen optreden voor 8.000 man. 

“We krijgen van niemand toekomstperspectief. Zelfs premier De Croo zei dat hij nog geen tickets durft te kopen voor in september, en daarmee neemt hij de hoop voor iedereen in de evenementensector weg”, legt Willy Sommers uit in Het Laatste Nieuws. 

“De premier is voorzichtig, dat begrijp ik. Maar Willy en ik dachten: 'We nemen het roer in eigen handen.' Wij willen weer iets om naar uit te kijken, een lichtpuntje."

“Het is onze eerste samenwerking’, gaat Christoff verder. “Wij staan al jaren samen op dezelfde affiche van schlageravonden, dus waarom eens niet samen optreden? Zo is het idee ontstaan om na die stilte van een jaar de mensen te verrassen."

"Geen probleem als we strenge maatregelen moeten nemen"

"Het zal sowieso op een veilige manier kunnen, ja. We kunnen sneltesten voorzien aan de inkom. Of de mensen dan nog mondmaskers moeten dragen of niet?” 

“Dat weten we vandaag nog niet. Het hangt af van de maatregelen op dat moment. Maar de vaccinatiemolen is nu toch opgestart, dat geeft moed.” 

“We hopen dat de mensen zich zorgeloos kunnen amuseren, zonder regels, zonder pijltjes op de grond. Maar als we strenge maatregelen moeten nemen, geen enkel probleem, dan doen we dat."
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.