Willy Sommers doet verbluffende onthulling over Cindy: "Buiten mijn weten om"
COS
Willy Sommers doet verbluffende onthulling over Cindy: "Buiten mijn weten om"
Foto: Instagram @willy.sommers.officieel

Willy Sommers en Cindy vormen al sinds 1998 een koppel. Naast dochter Annemie uit een eerdere relatie heeft Willy samen met Cindy twee kinderen: Luka en Luna.

Willy Sommers werd op zijn 50ste vader van dochter Luna. Vier jaar later werd hij nog papa van Luka. Eigenlijk wou Willy geen kinderen. Hij vond dat hij en Cindy het goed hadden met z'n tweetjes, maar Cindy wou het wel graag en bleef aandringen.

"Op een avond gingen we iets eten in 't Kelderke op de Brusselse Grote Markt, en legde ze een doosje voor mijn neus. Ik opende het en ik zag een positieve zwangerschapstest", zegt Willy in Primo. "Ik kreeg het op slag benauwd en zeer warm."

"Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen. 'Dat meen je niet?', vroeg ik. 'Hoe moeten we dat doen? Ik ben bijna niet thuis. En ik ben bijna vijftig jaar!'", zegt Willy, die helemaal in paniek was.

"Maar Cindy heeft me onmiddellijk gerustgesteld. 'Ik zorg voor alles', zei ze. 'Ik wil gewoon een kind met jou!' Uiteindelijk zijn we ervoor gegaan en is gebleken dat Cindy echt een geweldige moeder is. We hebben twee fantastische kinderen samen", aldus Willy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.