Will Tura kan tranen nauwelijks bedwingen en zorgt voor grote verrassing: “Dit grenst aan het onwaarschijnlijke”
PMN
Will Tura kan tranen nauwelijks bedwingen en zorgt voor grote verrassing: “Dit grenst aan het onwaarschijnlijke”
Foto: Photo News

Will Tura is opnieuw in het openbaar verschenen. Het is de tweede keer sinds hij het nieuws bekendmaakte dat hij alzheimer heeft.

Will Tura was zondag aanwezig op de première van ‘Christoff zingt Tura’. Dat was niet volgens de verwachtingen.

Dat Will er was, was voor iedereen grote verrassing en dan nog onder voorbehoud van zijn toestand. Hij is in goede gezondheid en werd omringd door zijn familie, schrijft Het Nieuwsblad.

De zanger groette het volk in het Capitole in Gent. Hij zong ook verschillende keren mee.

Op het podium wilde Will niet verschijnen. Hij gaf wel een korte reactie achteraf.

Will was erg onder de indruk van Christoff. “Christoff blijft mijn vriend voor de volgende 50 jaar. Wat hij hier heeft gedaan, koester ik voor altijd. Dit grenst aan het onwaarschijnlijke.”

En ook Christoff zelf was heel tevreden. “Nog voor ik hem kon bedanken voor zijn aanwezigheid kreeg ik van Will al complimenten voor de avond. Hij heeft ervan genoten.”

“Ik ben blij dat Will, nog voor hij stopte met optreden, ons de goedkeuring gaf om zijn muziek opnieuw naar het grote publiek te brengen.”

“Ik ben al jaren fan, dat weet iedereen. En naast onze samenwerking blijft het een eer om al die liedjes te mogen zingen.”

Eind december brengen tal van artiesten hits van Will Tura in het Sportpaleis als eerbetoon. Ook Christoff zal er dan ook bij zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.