Will Tura heeft verbluffende boodschap voor Christoff: 'Zanger volledig van zijn sokken geblazen'
COS
Will Tura heeft verbluffende boodschap voor Christoff: 'Zanger volledig van zijn sokken geblazen'
Foto: Photonews

Will Tura en zijn muzikale oeuvre worden in de Studio 100-musical 'Vergeet Barbara' geëerd. Binnenkort volgt nog een groot eerbetoon.

Christoff viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als zanger. Dat wou hij graag op een bijzondere manier doen. Al jarenlang droomt hij ervan om met de muziekcatalogus van Will Tura te toeren en dat gaat hij nu doen. Daarvoor heeft hij de toestemming gekregen van de Keizer van het Vlaamse lied zelf.

"Een hele eer, want Will is in alle vragen zeer voorzichtig en zegt niet snel ja", zegt Christoff aan Het Laatste Nieuws. Ook nu heeft Will even bedenktijd gevraagd, maar hij stemde toe. "Onze band is al jaren hecht. Will volgt me in alles, we spreken geregeld af om bij te praten."

"Enkele jaren terug vertrouwde hij me toe dat hij opvolging in mij ziet. 'Ik geef aan u de fakkel door', zei hij. En nu heb ik gewoon gezegd van: ‘Kijk Will, ik sta dertig jaar op de planken en wil dat vieren door jou, mijn muzikale vader, te eren’. Hij vindt dat heel leuk, zei hij me."

Meer nieuws

Meer nieuws

.