Interview Wendy Van Wanten ‘vervangt’ Willy Sommers: “Fans vinden het hilarisch”
PMN

Wendy Van Wanten vertoeft al 30 jaar in de wereld van BV’s. Showbizz24 vroeg haar of ze bepaalde vriendschappen koestert met bepaalde BV’s.
 

Zijn waardevolle vriendschappen mogelijk met BV’s? Zijn er BV’s die je in je hart draagt en die je regelmatig hoort of ziet? “Wanneer je een artiest bent ontmoet je veel mensen. Wanneer je samenwerkt ontwikkel je op dat moment een heel intense band", legt Wendy Van Wanten uit bij Showbizz24.

"En je gaat van het ene naar de andere project, maar als je de mensen waarmee je ooit gewerkt hebt, opnieuw tegenkomt is dat steeds een hartelijk weerzien. Het is bij mij niet een gewoonte om andere artiesten ook nog op te zoeken buiten het werk.”

Willy Sommers

“Met Willy Sommers heb ik veel op het podium gestaan. We brachten dan ‘Kijk Eens Diep In Mijn Ogen’. Ik heb het ook alleen nog lang gebracht en dan koos ik een Willy Sommers stand-in uit het publiek. Dat vinden de fans dan hilarisch.”

Cava girls

“Ik heb ook veel theaterstukken gespeeld. Zo speelde ik in ‘Calendar Girls’ samen met Leah Thys en Marleen Merckx. Tijdens de repetities groei je naar elkaar toe en ben je beste vriendinnen. Ook na de opvoeringen hadden we veel plezier, want dan werden we de ‘Cava Grils’ omdat we onszelf dan trakteerden op één of meer glaasjes cava.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.