Wendy Van Wanten openhartig over breuk met Frans: "Dat heb ik uit de breuk geleerd"
COS
Wendy Van Wanten openhartig over breuk met Frans: "Dat heb ik uit de breuk geleerd"
Foto: Photo News

Wendy Van Wanten ging in 2006 op zoek naar een partner in 'Wie wordt de man van Wendy?'. Ze ontmoette er toen Frans Van Coppenolle.

Zeventien jaar lang hebben Wendy Van Wanten en Frans intussen al een relatie. Er zat wel een korte pauze tussen. In 2018 gingen Wendy en Frans namelijk even uit elkaar. Amper een maand nadat het nieuws bekend raakte, waren Wendy en Frans opnieuw samen.

"De eenzame nachten vielen me zwaar", legt Wendy uit in Story. Ze konden gewoon niet zonder elkaar. "Wat ik uit die breuk wel heb geleerd, is om meer te communiceren met elkaar. Praten voorkomt dat je verkeerde gedachten krijgt over de ander."

"Op een bepaalde leeftijd moet je ook beseffen: het is overal iets. Om nu nog eens opnieuw te beginnen? Nee, we passen bij elkaar, onze dochter is blij en dat we elkaar af en toe wat minder verstaan, dat nemen we erbij", zegt Wendy in het weekblad.

Als er iets niet goed zit, krijgen Wendy en Frans dat volgens een openhartige zangeres opgelost "tussen de lakens". Sinds Frans een nieuwe job heeft als technisch adviseur, is er volgens Wendy ook meer balans en stabiliteit in het huishouden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.