Interview Wendy Van Wanten lanceert idee: “Mensen willen ook ‘Vanwantjes’ volgen”
PMN
 Wendy Van Wanten lanceert idee: “Mensen willen ook ‘Vanwantjes’ volgen”
Foto: Photonews

Vlaanderen is meer dan ooit gek om het leven van de bv's op tv te zien. Denk maar aan 'De Planckaerts' en 'De Verhulstjes'. Misschien komt daar binnenkort wel een bekende bij?

Wendy Van Wanten heeft heel wat energie om opnieuw aan de slag te gaan. Ook televisiewerk mag zeker op haar pad komen Ze heeft daar wel een ideetje rond.

“Met de ‘Verhulstjes’ heeft de familie Verhulst een eigen realityprogramma, maar misschien willen de mensen ook wel eens de ‘Vanwantjes’ volgen. Net zoals ik tijdens de opnames van ‘Wie wordt de man van Wendy’ al een keer inkijk gegeven heb in mijn privéleven", legt Wendy Van Wanten uit bij Showbizz24.

“Het zou  fijn zijn om nu, 15 jaar later en nog steeds met diezelfde man en onze dochter Estelle van 12 jaar; terug een stukje van mijn leven te laten zien.”

En Wendy ziet een deelname aan 'Liefde Voor Muziek' ook wel zitten. “Absoluut, waarom niet. Ik zou wel graag terug meer televisiewerk willen doen.”

Volgende week blikken we met Wendy Van Wanten terug op haar rijkgevulde carrière. Elke dag vertelt de zangeres boeiende verhalen en anekdotes. We starten maandag. Iets om naar uit te kijken!
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.