Weddenschap met Joren uit 'Blind Getrouwd' loopt slecht af voor Christoff
COS
Weddenschap met Joren uit 'Blind Getrouwd' loopt slecht af voor Christoff
Foto: Instagram @christoffofficial

Joren Dumont nam afgelopen seizoen deel aan 'Blind Getrouwd'. Het experiment eindigde voor hem jammer genoeg met een scheiding.

Joren Dumont was al snel een van de meest geliefde deelnemers van het afgelopen 'Blind Getrouwd'-seizoen. Iedereen zal zich zijn 'performance' in z'n onderbroek met 'Ik heb drie haren op m'n borst, ik ben een beer' wel herinneren.

Ook zanger Christoff wordt er nu aan herinnerd. Christoff en Joren zijn al jarenlang de beste vrienden. De zanger kon er niet bij zijn op het huwelijk van Joren en Lien, maar besloot wel een ludieke weddenschap aan te gaan met zijn vriend.

"Hij was ervan overtuigd dat ik ging 'consumeren' tijden de huwelijksnacht", verklapte Joren een tijdje geleden in Dag Allemaal. "Dat was niet zo, dus zijn verloren weddenschap zal nog een heel grappige gebeurtenis opleveren. Spannend, hè?"

Nu weten we wat Christoff te wachten stond. "Na het verliezen van een weddingschap is hier het resultaat", schrijft Christoff op Instagram. 'Die Dumonts' en Christoff namen samen het nummer 'Ik heb 3 haren op m'n borst, ik ben een beer' op.

Het resultaat kan je beluisteren op Spotify via volgende link:  https://open.spotify.com/track/3br9z34GeAVfD9zp8872SH?si=YEaaF5I8TCSTDhwebROfgw

https://www.instagram.com/p/CnoJhtEIDVy/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.