We stellen je supertalent Emiline voor die doet denken aan Kylie Monique
PMN

Emiline is een naam om in het oog te houden. We stellen ze je dan ook heel graag voor.

Emiline liep al van kleins af zingend rond met een bandrecordertje om haar hals, en verzon ze in haar eigen fantasiewereldje al liedjes. Op haar 8ste speelde ze al piano en begint ze zelf liedjes te maken, op haar 12de verjaardag krijgt Emiline een gitaar en was het hek helemaal van de dam.

In 2018 belande Emiline bij Scala & Kolacny Brothers waar ze haar vocals nog heeft verfijnd. In het corona jaar 2020 ging Emiline samen met producer Joes brands aan de slag om haar eigen sound te creëren met als eerste resultaat een vibey popsong met een maar al te herkenbaar onderwerp ‘Smalltalk’.

Haar mening over oppervlakkige gesprekken, de dagelijkse ‘hoe gaat het’, ongemakkelijke stiltes etc. ..., resulteren in een catchy refrein met een opvallend statement: ‘Smalltalk makes me cry’.

Geïnspireerd door Lianne La Havas, Trixie Whitley, Sade, Norah Jones en met een stemgeluid dat lichtjes doet denken aan Kylie Minogue of Gwen Stefani... en daar bovenop creëert ze ook nog eens haar eigen excentrieke make-up looks.

Wie de nieuwe single van Emiline wil downloaden, kan dat doen via deze link: https://song.link/fft98qsfm7jbh

Meer nieuws

Meer nieuws

.