🎥 Wauw! Francisco Schuster blaast iedereen omver met waanzinnige performance: Fans is hetzelfde opgevallen
COS
🎥 Wauw! Francisco Schuster blaast iedereen omver met waanzinnige performance: Fans is hetzelfde opgevallen
Foto: VTM

'#LikeMe' leverde de afgelopen jaren het ene na het andere supertalent af. Na Camille, Pommelien en Maksim staat nu de volgende ster klaar.

Camille Dhont, Pommelien Thijs en Maksim Stojanac scoorden de afgelopen jaren de ene na de andere hit. Nu is hun '#LikeMe'-collega Francisco Schuster ook klaar om zijn muzikale carrière uit te bouwen. 

Dat doet Francisco met zijn debuutsingle 'Alleen'. Die mocht hij afgelopen week al brengen tijdens de eerste opnames van 'Tien Om Te Zien'. Vrijdag zien we de eerste aflevering, maar VTM toont in primeur alvast het spetterende optreden van Francisco.

Met vier dansers aan zijn zijde brengt Francisco zijn swingende single 'Alleen'. Wat een moves, wat een song en wat een stem! Francisco heeft er meteen heel wat fans bij. "Wat een superster!", "Talent, amai!" en "Wat een dijk van een stem, ik ben fan" klinkt het.

"Wat een enorm talent", lezen we nog. "Superster!", reageert Cherine van 'Eurosong'. "Het was geweldig! Goed gedaan!", zegt iemand. "Geweldige danser!", vindt nog een fan. "De nieuwe MJ op het podium! Goooo Francisco!" en "De nieuwe MJ, goed bezig Francisco. Love it!" stellen fans vast.

Meer nieuws

Meer nieuws

.