Walter Grootaers stopt met politiek, maar heeft tal van andere plannen

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan

We kennen Walter Grootaers allemaal van de Kreuners, maar ook politiek is hij actief als schepen van stadsontwikkeling, landbouw, milieu, natuur in Lier. Een jaartje eerder dan hij aanvankelijk gepland had, geeft hij de fakkel van zijn bevoegdheden door. 
 

“Ik heb altijd heel veel dingen gecombineerd omdat het ook in mijn karakter ligt om veel te doen en met allerlei projecten bezig te zijn. Toen covid kwam, had ik voor de eerste keer het gevoel dat ik tijd had voor mezelf. Ik vond dat heel aangenaam”, licht Walter Grootaers zijn beslissing toe aan Showbizz24.

Plannen heeft hij in overvloed. “Ik heb veel zaken in mijn hoofd om te gaan doen, maar het is te vroeg om er iets over te zeggen want voor hetzelfde geld schuif ik die ideeën morgen opzij en ga ik toch weer iets anders doen.” 

"Dit is wel plezanter"

“Ik was vroeger iemand die heel veel boeken las, maar door de kinderen en de drukte is dat er bijna niet meer van gekomen. Dat zijn dingen die ik terug heb ontdekt, zo heb ik al mijn oude boeken opnieuw boven gehaald en dat vind ik fantastisch.” 

“Ik ben in mijn kelder gedoken en heb mijn platen terug op orde gezet. En dan ben je terug met muziek bezig en dan kom je tot de vaststelling: ‘dit is wel plezanter om te doen, dan wat ik nu aan het doen ben’.”

Zou je graag nog tv-werk doen? “Daar ben ik totaal niet meer mee bezig, maar daar moet je ook voor gevraagd worden. Op mijn 65ste dank ik dat zoiets niet meer voor mij is weggelegd. Misschien zo af en toe eens meewerken aan iets kleins, dat zou wel leuk zijn.”