Interview Walter Grootaers ondervindt nog gevolgen van corona: “Fysiek heb ik geen last meer, af en toe wel van mijn stem”
PMN
Walter Grootaers ondervindt nog gevolgen van corona: “Fysiek heb ik geen last meer, af en toe wel van mijn stem”
Foto: Photonews

De Kreuners hadden een hele tour gepland. Door corona is die in het water gevallen en daardoor hebben ze deze zomer slechts één optreden.

“Onze tour begon in Leuven en onze tour eindigde diezelfde avond in Leuven", grapt Walter Grootaers. Ben bekijkt het nog positief: “Als alles goed komt, spelen we volgend jaar heel wat concerten, want alles is gewoon verplaatst”, zegt hij aan Showbizz24.

Terug op een podium staan na al die tijd en niet te vergeten dat Walter aan den lijve heeft ondervonden wat corona kan doen, informeren we toch eens of hij hier geen ongemak meer van ondervonden heeft tijdens het repeteren. 

“Fysiek heb ik geen last meer van de gevolgen van corona, alleen af en toe heb ik een beetje last van mijn stem. Momenteel heb ik het wel onder controle, maar mijn stem klinkt nog niet honderd procent zoals ze vroeger was. Gelukkig klinkt ze vooral bij het praten heser dan bij het zingen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.