Voor Natalia is de maat vol: "Geen enkele reden geldt als een excuus"
COS
Voor Natalia is de maat vol: "Geen enkele reden geldt als een excuus"
Foto: Photonews

Natalia stapte in 2021 naar de rechtbank met doodsbedreigingen die op haar sociale media waren geplaatst. De schuldige werd in juni geïnterneerd. 

Op 14 februari spreekt de rechtbank van Turnhout zich uit over een schadevergoeding. Natalia heeft 5000 euro geëist. Dat doet de zangeres om een signaal te geven. De eventuele schadevergoeding zou Natalia aan een goed doel willen schenken.

"Wat ik wil duidelijk maken is dat negatieve berichten, stalking, mensen afbreken in welke vorm dan ook, op mijn sociale media niet door de beugel kunnen!", legt Natalia nu zelf uit op Instagram Stories.

"Ik laat veel over mij komen en denk dat ik best wel goed kan relativeren, maar op een gegeven moment maak ik ook mijn zwaarbewaakte grenzen duidelijk... Desbetreffende persoon uitte beledigingen, belaagde me en dreigde uiteindelijk me te vermoorden."

"Sommigen willen zichzelf beter voelen door dit te doen, anderen zijn mensen die hulp nodig hebben, maar geen enkele reden geldt als een excuus. Voor deze laatste mensen is er dikwijls geen vangnet in onze maatschappij..."

"Laat ons hopen dat ik hierdoor de juiste boodschap overbreng en mensen kan overhalen of doen inzien dat negativiteit spuien alleen maar naar je terugkomt, vroeg of laat. En ten tweede dat er meer psychische hulp moet voorzien worden voor minderbedeelden of mensen die het nodig hebben, gelijk van welke afkomst."

Meer nieuws

Meer nieuws

.