🎥 Vlaamse Eurovisiesongfestival-inzending nu al bekend? Lisa Van Rossem blaast iedereen omver als LEEZ
COS
🎥 Vlaamse Eurovisiesongfestival-inzending nu al bekend? Lisa Van Rossem blaast iedereen omver als LEEZ
Foto: VTM

Vrijdagavond worden we in 'Tien Om Te Zien' voorgesteld aan een nieuwe artieste. LEEZ is geen onbekende. Ze is de jongere zus van Metejoor.

Metejoor heeft zijn muziekcarrière voor een groot deel te danken aan zijn zus Lisa Van Rossem. Het was door haar deelname aan 'The Voice van Vlaanderen' dat Joris Van Rossem in contact kwam met zijn manager Hans Francken. Lisa volgde haar broer de afgelopen jaren als achtergrondzangeres. Nu lanceert ze als LEEZ haar solocarrière.

VTM laat ons op sociale media al kennismaken met LEEZ, die vrijdag haar single 'Who Will Be There (it's me)' brengt tijdens 'Tien Om Te Zien'. "Wow! Een hit in wording! Good luck Leez", klinkt het in de reacties. "Wow, wat een klok van een stem!", vindt nog iemand. "Supergoed nummer! Klinkt heel internationaal. Geeft me het gevoel van 'The Greatest Showman'. Veel succes Lisa!"

"Altijd al fan geweest van Lisa. Ze was ook geweldig in 'The Voice'", merkt nog iemand op. "Eindelijk! Ze mag ook gehoord worden", zegt een fan. "Wauw, wat een prachtstem. Ben ook grote fan van haar broer. Wat hebben die prachtige stemmen. We gaan van haar ook nog veel horen." En: "Wauw wat een stem... of 1 op andere manier doet ze mij aan Natalia denken." 

Belgium, 12 points!

Eén boodschap blijft maar terugkeren in reacties op sociale media: "Mooie inzending voor België op het Songfestival", klinkt het. "Een klok van een stem voor het Songfestival!", zegt nog iemand. "Dat vind ik er nu ook van. Is zelf al een Songfestival-liedje", merkt een fan op. "Songfestival-gevoel. Wat een stem" en "Eurovisie, Belgium, 12 points!" lezen we nog.

"Heel goede zangeres, volgend jaar naar Eurosongfestival sturen", stelt nog iemand voor. "Wij zeiden dat ook, Eurosongwaardig", vindt iemand. "Prachtige stem, ik hoorde de eerste noot en dacht dadelijk: haar moeten ze sturen over 2 jaar naar het Eurovisiesongfestival." En: "Jawadde, da's een knaller! Ik voel een hit aankomen... Ik ga mee met al die anderen hier, songfestivalvibes!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.