Vlaamse artiesten Loredana, Steve Tielens, Salim Seghers, … steunen actie voor Oekraïne met videoclip: ‘Alles Komt Goed’

door: WVDS

‘Artiesten Brengen Hoop’, is een initiatief van Steve Tielens. Met hun lied ‘Alles Komt Goed’ bundelt deze groep van Vlaamse artiesten hun krachten. Ze willen zo de oorlog tussen Rusland en Oekraïne onder de aandacht brengen.

 

“Ik was echt zwaar onder de indruk van wat er momenteel gebeurt in Oekraïne. Ik was aangedaan door al het leed dat die mensen in Oekraïne moeten doorstaan”, vertelt Steve Tielens aan Showbizz24. 

“Toen ik aan deze groep van artiesten voorstelde om een nummer te maken over hoop voor Oekraïne, waren ze onmiddellijk allemaal dolenthousiast om hieraan mee te werken.”

Loredana, Salim Seghers, Jill De Greef, Johan Veugelers, Corina & Danny De Roover en Celien, namen samen met Steve Tielens een videoclip op van het nummer 'Alles Komt Goed'.

‘Artiesten Brengen Hoop’ roepen al hun fans op om de actie ’Oekraïne 12-12‘ te steunen. Een gift overmaken kan door geld te storten op bankrekening 12-12 BE19 0000 0000 1212 of online via https://1212.be.

Tags