Verwoestende uithaal na de dood van Nicole: “Een heel grote schande”
PMN
Verwoestende uithaal na de dood van Nicole: “Een heel grote schande”
Foto: Photonews

Vorige week zaterdag werd Nicole Josy begraven. Ze kwam begin deze maand om het leven na een ongelukkige val van de trap.

Heel Vlaanderen leeft mee met Hugo, die nu alleen achterblijft. “Ik vond het heel erg dat plots iedereen fan was van Nicole en Hugo. Dat koppel heeft heel zijn leven geen succes gekend”, haalt showbizzwatcher Marc Coenegracht hard uit in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’.

“Niemand gunde hen dat succes. Achteraf is dat uitgegroeid tot iets iconisch.”

“Met hun twee waren ze sterker dan alleen. Twee liedjes hebben een beetje gescoord en al de rest moest in de prullenbak.”

“Het is een schande dat mensen die sterven plots bewierookt worden terwijl ze heel hun leven genegeerd zijn. Als je nog niet zo lang geleden een navraag zou gedaan hebben van wie is Nicole en Hugo, de helft zou het niet geweten hebben.”

"Uit armoede moesten ze gaan optreden op cruiseschepen"

“Dan komt er plots een verschrikkelijk tragisch bericht waar men dan opspringt als hyena’s. Na ‘Goeiemorgen, Goeiemorgen’ had de VRT hen toen moeten steunen.”

“Nicole en Hugo zijn twintig jaar lang uit armoede moeten gaan optreden op cruiseschepen. Dat was zeker niet hun ultieme droom. Ze hadden hier carrière moeten krijgen. Een schande dat dit nooit gebeurd is!”

“De enige die hun geld heeft laten verdienen in hun nadagen is Gert Verhulst. Hij heeft hen laten meespelen in een musical van K3.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.