Video Urbanus staat na 50 jaar carrière weer op de planken met nieuwe show: “Mix tussen bekende klassiekers en nieuwigheden”

Ook Urbanus is helemaal terug van weggeweest na die verplichte pauze van twee jaar. Met zijn theatershow ‘Bis! Bis! Bis!’ verrast hij zijn fans met een gloednieuwe show. Daarbij horen zes nieuwe nummers, hoewel een aantal van zijn grootste hits ook op de planning staan.
 

Na een carrière van 50 jaar staat Urbanus opnieuw op het theater. Is hij dan nog wel zenuwachtig voor een show? “Dat valt mee, maar het is goed dat ik steeds een korte doorloop doe op voorhand", vertelt hij ons.

"Terwijl er niemand is doe ik even een soundcheck van de liedjes. Daar heb ik dan een paar sleutelwoorden staan. Niet heel de tekst, als ik één woord zie weet ik wel over welke sketch het gaat”, aldus de komiek.

Maar wat mogen de mensen verwachten van deze nieuwe show? “Het is een mix van plezante, bekende liedjes die altijd heel veel ambiance meebrengen maar ik kon het natuurlijk niet laten om er ook een stuk of zes nieuwe in te steken", gaat hij verder.

Urbanus is nog steeds zijn guitige zelve en schuwt geen enkel onderwerp, van influencers tot woke, alles komt aan bod. Een aantal oudere nummers heeft hij opgefrist en een verrassende twist gegeven. Tijdens zijn première show in Antwerpen kreeg hij alvast een staande ovatie.

Tickets en info verkrijg je via de volgende link: https://www.comedyshows.be/

In de video hieronder zie je het volledige interview met Urbanus over zijn nieuwe theatershow ‘Bis! Bis! Bis!’.

Meer nieuws

Meer nieuws

.