Twijfel slaat toe bij Günther Neefs: Hij roept hulp in van Margriet Hermans
STG
Twijfel slaat toe bij Günther Neefs: Hij roept hulp in van Margriet Hermans
Foto: VTM

Günther Neefs is al dertig jaar actief in de muziekindustrie. Sinds zijn deelname aan 'Liefde Voor Muziek' zit zijn agenda vol met optredens.

'Liefde Voor Muziek' is afgelopen en Portland mocht het seizoen afgelopen dinsdag afsluiten. Verschillende artiesten hebben dit jaar dankzij het programma een nieuwe impuls gekregen.

Voor Günther Neefs belooft het een bijzonder drukke zomer te worden. "Dankzij 'Liefde Voor Muziek' bereik ik nu een breder publiek", aldus Günther in een interview met Het Laatste Nieuws. "Het programma is gunstig voor elke artiest, op meerdere vlakken. Je eigen nummers komen opnieuw in de schijnwerpers te staan, en tegelijkertijd kun je een kant van jezelf laten zien die mensen nog niet van je kenden. Ik voel me bevoorrecht."

Tijdens de voorbereidingen van het programma wilde Günther eigenlijk gebruik maken van de kennis van Margriet Hermans, maar dat liep anders. "Ik heb haar gebeld voor praktische tips. Ik wilde bijvoorbeeld aan Margriet vragen wanneer je te weten komt welke nummers je mag zingen, of wat je moet doen als iemand anders het nummer heeft gekozen dat jij wilde zingen. Maar Margriet was op dat moment druk bezig en ik ben er niet meer aan toe gekomen om haar terug te bellen", besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.