Tweede kindje voor Dimitri Vegas en Anouk Matton? Anouk geeft zelf antwoord
COS

Anouk Matton en Dimitri Vegas hadden aan het begin van de maand juli wat te vieren. Hun zoontje London vierde zijn eerste verjaardag.

Anouk Matton en Dimitri Vegas zijn helemaal in de wolken met hun zoontje London. Als het aan Dimitri zou liggen, dan kreeg London er snel een broertje of zusje bij. En zelfs een derde of vierde kindje zou hem wel zien zitten.

Maar of er aan gezinsuitbreiding gedaan wordt, dat laat Dimitri volledig over aan Anouk. De eerste bevalling was een erg zware. Dat wil Dimitri zijn echtgenote niet nog een tweede keer zien meemaken.

Zowel Dimitri als Anouk hebben zelf meegemaakt hoe leuk het is om een broer of zus te hebben. "Die band is heel hecht. Je hebt veel aan mekaar", zegt Dimitri in Story.

Op dit moment is Anouk duidelijk: "We zien wel wat de toekomst brengt, maar voorlopig zeg ik nee. Vorig jaar was de timing perfect, ik moest niets opgeven qua job. Als ik nu zwanger ben, moet ik alles zelf weer stilleggen, net nu de boel weer volop draait", aldus Anouk Matton.

Meer nieuws

Meer nieuws

.