Trisha neemt ingrijpend besluit: “Ze vlucht weg"
PMN
Trisha neemt ingrijpend besluit: “Ze vlucht weg"
Foto: Photonews

Drie maanden geleden is zangeres Trisha (37) bevallen van Liza-Marie. Het voorbije anderhalf jaar liet ze zich ook vrijwillig opnemen in de psychiatrie.

Kate Middleton kreeg zopas een bittere pil te slikken. Haar persoonlijke assistente Catherine Quinn heeft na twee jaar dienst haar ontslag aangeboden. “Ik heb er lang over nagedacht en nog langer over getwijfeld”, zegt de vrouw. “Maar uiteindelijk besloot ik in de beste verstandhouding te vertrekken.”

“Mijn grote passie is het organiseren van liefdadigheidsprojecten. Daar kwam ik niet meer aan toe sinds ik bij de hertogin in dienst trad", gaat Quinn verder. "Dat woog op mij. Ik wil nu weer mijn hart volgen. En daarom moest ik mijn job als privésecretaresse opzeggen.”

Kate Middleton is daar naar verluidt het hart van in. “Catherine Quinn was haar steun en toeverlaat”, zegt een paleismedewerker. “Kate vertrouwde haar voor de volle 100 procent en schatte haar advies altijd hoog in. Voor Kate was Catherine eigenlijk perfect voor die job. En nu moet ze daarvoor natuurlijk weer iemand anders gaan zoeken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.