Interview 📷 Toptalent Berre doet heel opvallende belofte
PMN
📷 Toptalent Berre doet heel opvallende belofte
Foto: VTM

De jonge getalenteerde zanger Berre is aan een opmars bezig. Net zoals vorig jaar met ‘Say My Name’ heeft hij ook dit jaar een hit beet met ‘Kissing Strangers’. En hij maakt opnieuw kans om ‘Zomerhit’ te winnen.

Zijn typische lage stem brengt je onmiddellijk in een soort melancholische sfeer en zijn nummers weten je te raken. Showbizz24 sprak met Berre en vroeg wat hem inspireert om zo’n emotioneel geladen nummers te schrijven.

“Het is niet zo’n happy muziek”, start Berre het gesprek. “Ik vond het altijd moeilijk om mijn emoties te tonen en ik schreef dat soms weleens op. Toen ik mijn eerste nummer had geschreven merkte ik dat ik echt mijn gevoelens kwijt kan in muziek.”

“Niet alles is 100 procent autobiografisch, maar de songs die ik schrijf komen wel vanuit mijn ervaringen. Niet alles in mijn nummers is exact zo gebeurd als ik het zing, maar het komt wel vanuit een bepaalde emotie.”

“Dat vind ik het mooie aan muziek, ook om dat live te kunnen brengen.” En dat doet Berre ons een belofte: “Maar ik ga proberen om eens een iets vrolijker nummer te maken, ik ga mijn best doen, beloofd!”

Kijk ‘Zomerhit’ op zaterdag op VRT 1 of VRT MAX

Meer nieuws

Meer nieuws

.