Interview Tom Dice onder de indruk van zijn vriendin Kato: “Is echt heel lekker”
PMN
Tom Dice onder de indruk van zijn vriendin Kato: “Is echt heel lekker”
Foto: Instagram

Kato Callebaut en Tom Dice zien er als The Starlings stralend uit. Vooral Kato is heel bewust bezig met gezond eten. Ze kreeg zoveel vragen van haar fans over haar eetgewoonten dat ze besloot aan een kookboek te werken. Daarin wil ze vooral plantaardige recepten delen. 
 

Het boek is nog niet uit, maar wij vroegen Kato en Tom al naar hun lievelingsgerechten. Kato is duidelijk de kok des huizes.

“Ik kook meestal voor ons en eet volledig plantaardig. Dat is ook de rode draad door onze eetgewoonte. Een echt lievelingsgerecht heb ik niet", vertelt Kato aan Showbizz24.

Tom heeft echter wel een duidelijke voorkeur voor een bepaald gerecht dat Kato bereidt. “Ik vind uw curry’s wel echt heel lekker.” 

Van welke maaltijd geniet je het meest, Kato? “Ik ontbijt graag, dat vind ik echt zalig. Ik wil met een vol gevoel aan de dag beginnen en graag zo gezond mogelijk.”

“Ik kan veel energie en tijd steken in het ontbijt. Een kom yoghurt met veel fruit of sojaproducten. Ik maak ook graag smoothies en soms bak ik al eens pannenkoekjes, allemaal op basis van gezonde vegan ingrediënten.”

Wij kijken alvast uit naar de gerechten die in het kookboek van Kato zullen verschijnen.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.