Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings willen wat duidelijk maken over mogelijke 'Eurosong'-deelname
COS

Zaterdag werd bekendgemaakt dat er voor het komende Eurovisiesongfestival geen interne selectie zal gebeuren. 'Eurosong' keer namelijk terug.

In 'Eurosong' gaan we binnenkort samen op zoek naar de Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival in 2023. De VRT maakte al duidelijk dat ze topartiesten willen strikken voor het muziekprogramma. Misschien een eerdere inzending die het bijzonder goed deed?

Tom Dice werd intern aangeduid voor het Eurovisiesongfestival in 2010. Met 'Me And My Guitar' werd hij destijds knap zesde. Tom was met The Starlings graag opnieuw intern geselecteerd, maar een deelname aan 'Eurosong' sluiten Tom en Kato Callebaut niet uit.

"Met The Starlings doen we alleen mee als we het gevoel hebben dat we het Songfestival kunnen winnen of minstens beter doen dan mijn 6e plaats in Oslo", zegt Tom aan Songfestival.be.

"We willen niet zomaar een nieuwe single promoten. We werken hard aan nieuwe muziek, als er een geschikt liedje uit voort vloeit, sluiten we een deelname niet uit", aldus Tom Dice.

Meer nieuws

Meer nieuws

.