Tom Dice en Kato Callebaut doen opvallende uitspraak over 'The Masked Singer': "Dan ga ik wenen"
COS
Tom Dice en Kato Callebaut doen opvallende uitspraak over 'The Masked Singer': "Dan ga ik wenen"
Foto: Instagram @katomusic

'The Masked Singer' zorgt weer voor heel wat mysterie op VTM. Wie er onder de maskers zit, is bij de meeste figuren nog steeds een groot raadsel.

Wie ook elke week meespeuren, zijn Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings. Ze worden er door veel 'The Masked Singer'-kijkers zelfs van verdacht in de kostuums van de Robots te zitten.

Zelf benadrukken ze dat dat niet zo is. Ze denken dat het Aster Nzeyimana en Lize Feryn zijn. Ook bij Ridder hebben ze al een idee. Daarover doen ze een opvallende uitspraak op Twitter.

"Als Ridder is wie ik denk dat het is, ga ik wenen als dat masker af gaat", laat Tom weten. "Ja, kijk, ik ga bleiten als de ridder naar boven komt", zegt ook Kato. Iedereen vraagt zich natuurlijk af wie ze denken dat er onder het masker schuilgaat. "Ik zie de naam nog niet echt (veel) passeren, dus ik wacht nog even", zegt Tom. 

Zouden Tom en Kato er zoals enkele andere kijkers van overtuigd zijn dat Linda Mertens haar comeback zal maken in 'The Masked Singer'. De Milk Inc-zangeres trok zich enkele jaren geleden terug uit de spotlights na het overlijden van haar dochtertje.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

https://twitter.com/TomDiceOfficial/status/1484633487567110157

https://twitter.com/KatoCallebaut/status/1484634333264687111

https://twitter.com/TomDiceOfficial/status/1484635843897831435

Meer nieuws

Meer nieuws

.