BREAKING NEWS Tom Dice in diepe rouw: “Wereld verliest één van mooiste mensen op aarde”
PMN

Tom Dice vormt met zijn vrouw Kato Callebaut ‘The Starlings’. De zanger is in diepe rouw.

Tom Dice laat op zijn Instagram weten dat hij afscheid heeft moeten nemen van zijn grootmoeder, meme Jacqueline.

"Ik stond te schitteren in de Lotto Arena en jij schitterde al ergens als een ster aan de hemel", schrijft Tom op zijn Instagram.

"Wat ben ik altijd trots geweest op jou en jij op mij. Ik keek er enorm naar uit om die trotse blik van jou te zien in de zaal die avond maar later hoorde ik dat je er niet meer was."

"Ik hoop echt dat je het nog hebt gezien of ervaren op één of andere manier. Ik heb me alvast jouw glimlach meerdere keren ingebeeld terwijl ik het beste van mezelf gaf."

"Dat deed jij ook. Elke dag het beste van jezelf geven. Met of zonder opa. Met of zonder been. Je zag altijd wel iets positief en alles was goed voor jou, als er maar familie rond je was. Ik heb je zelden horen klagen."

"Wat ben ik dankbaar dat we nog samen kerst hebben gevierd en nog samen buiten op terras iets hebben gegeten en gedronken, dat je onze nieuwe stek nog hebt kunnen zien en dat je weet dat ieder van ons een mooie toekomst in het verschiet heeft door wat jij hebt opgebouwd."

"Je was lief, zorgzaam, geen enkel kwaad te bespeuren in dat karakter van jou. En dat je kon jodelen als de beste, dat zal ik aan alle achterkleinkinderen nog vaak tot vervelens toe vertellen met kerst als ik zelf oud ben en ze vragen wie die mooie dame op de foto is die ongetwijfeld altijd een plaats zal hebben in ons huis."

"De wereld verliest 1 van de mooiste mensen die het hier ooit op aarde heeft gehad."

https://www.instagram.com/p/CeZK0QJMpNT/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.