Interview Tinne Oltmans heeft prachtige woorden voor actrice Ann Van den Broeck die vecht tegen borstkanker
WVDS

Tinne Oltmans speelt zij aan zij met Ann Van den Broeck in de musical Mamma Mia! Ann speelde, ondanks dat haar kankerbehandeling al gestart is, de eerste vertoning met heel veel energie.

Showbizz24 sprak met Tinne Oltmans na de eerste opvoering van de laatste run van 'Mamma Mia'. We vroegen haar hoe het voelt om met zoveel mensen samen te spelen in zo’n groots spektakel. 

“Je kan denken dat we bij zo’n grote cast, een beetje de voeling met mekaar missen en elkaar soms niet zien. Tot op zekere hoogte is dat wel, maar toch is er een leuk contact met iedereen.”

Tinne Oltmans speelt de dochter van Donna en die rol wordt gespeeld door actrice Ann Van den Broeck. De actrice kreeg onlangs de diagnose van borstkanker te horen en is ondertussen al gestart met haar behandeling. 

Hoe kwam dat nieuws over Ann bij jou binnen Tinne? “Ik verschoot daar vooral erg van omdat het een jonge en frisse madam is. En zulk slecht nieuws wens je gewoon niemand toe.”

“Ik vind het onwaarschijnlijk straf dat ze hier op het podium staat. Wat zijn nog presteert op het podium. Zoveel respect en ik vind dat ze dat heel goed doet.” 

Bekijk het gesprek met Tinne Oltmans in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.