Video Succesvolle zanger Berre gaat heel bewust om met bekendheid als jong talent: “Daar ga ik niet mee stoppen omdat ik ‘artiest’ bent"
Succesvolle zanger Berre gaat heel bewust om met bekendheid als jong talent: “Daar ga ik niet mee stoppen omdat ik ‘artiest’ bent"
Foto: WVDS

De twintigjarige Berre is een opkomend talent in de muziekwereld. Hij behaalde de top 10 in ‘Zomerhit’ en scoorde een monsterhit met ‘Say My Name’. Showbizz24 vroeg Berre of hij zelf merkt hoe populair hij geworden is.

“In volgers geeft dat zeker een boost maar er zijn nog veel mensen die niet weten wie ik ben. Wat heel normaal is, want alles is voor mij gebeurd in een periode van een paar maanden.”

“Als ik voor een optreden gewoon door het publiek loop hoor ik mensen zeggen: ‘Wie is dat?’. Op die manier kan ik nog meer mensen mij laten ontdekken, wat heel leuk is. Het is heel snel aan het gaan maar er is nog veel te doen.”

Berre begon muziekvideo's te maken in zijn garage en zette die online. Daardoor heeft hij in een mum van tijd duizenden volgers vergaard, een internationaal publiek luisters naar zijn video's. 

Ga je dat nog blijven doen in de toekomst op deze manier, vroeg onze reporter. “Het is waar ik mee begonnen ben en ik doe dat nog heel graag. Ik ga nu niet met TikTok stoppen omdat ik ‘artiest’ ben. Het is nog altijd ik die graag in mijn garage zing en eigen nummers maak. Dat gaat altijd zo blijven.”

Bekijk het volledige gesprek met Berre via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.