Studio 100 stoot opnieuw tegen groot probleem nu K3'tje Hanne Verbruggen verplicht moet rusten
COS
Studio 100 stoot opnieuw tegen groot probleem nu K3'tje Hanne Verbruggen verplicht moet rusten
Foto: Photonews

Hanne Verbruggen is zwanger van haar eerste kindje. Van de dokter kreeg ze onlangs te horen dat ze niet meer mag optreden met K3.

Toen de zwangerschap van Hanne Verbruggen aangekondigd werd, stonden er al een heleboel K3-optredens ingepland. Studio 100 was snel om te benadrukken dat alle shows hoe dan ook zouden doorgaan. 

Die belofte komen ze nu na door Hanne te laten vervangen door 'K2 zoekt K3'-finaliste Diede. Zij zal naast Julia Boschman en Marthe De Pillecyn optreden tijdens de 'Kom Erbij'-shows in Groningen, Den Bosch, Apeldoorn Amsterdam en Breda.

Diede zal net geen dertig shows in Nederland voor haar rekening nemen. Maar wat met andere K3-shows? K3 zou namelijk ook optreden tijdens de Studio 100 Rewind Party in het Sportpaleis en er zijn natuurlijk ook de Sinterklaasshows waarbij K3 steeds van de partij is.

"Diede doet enkel de shows", benadrukt K3-fanaccount K3 Highlights. "Voor alle andere events & optredens wordt er een andere oplossing gezocht of deze doen ze met z'n twee, Julia & Marthe."

Meer nieuws

Meer nieuws

.