Studio 100 neemt opvallende beslissing over Klaasje Meijer: Deze rol krijgt ze bij 'K2 Zoekt K3'
COS
Studio 100 neemt opvallende beslissing over Klaasje Meijer: Deze rol krijgt ze bij 'K2 Zoekt K3'
Foto: Play4

Vanaf zaterdag 11 september gaan Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen op zoek naar een nieuwe K3-collega. Klaasje Meijer gaf in februari aan te vertrekken bij de groep.

'K2 Zoekt K3' zal er helemaal anders uitzien dan de vorige K3-zoektocht in 2015. Toen zetelden de K3'tjes en Gert Verhulst in de jury. Nu lijken Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn pas later aan bod te zullen komen.

Klaasje Meijer speelt dan weer geen grote rol in het programma. "Wat ook begrijpelijk is. Uiteindelijk zijn het vooral Hanne en Marthe die de kandidaten beter moeten leren kennen", zegt Klaasje in Story.

Het zijn natuurlijk Hanne en Marthe die een juiste beslissing moeten nemen over de perfecte aanvulling bij K3. "Maar backstage ben ik uiteraard nauw bij alles betrokken", benadrukt Klaasje.

Voor de Nederlandse maakt het alvast niet uit of ze vervangen wordt door een meisje of een jongen. "Eind november weten we wie het is en dan ga ik met hem of haar zeker eens een koffietje drinken om even gezellig te kletsen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.