Studio 100 komt met verrassend nieuws over K3 na zwangerschap Hanne Verbruggen

door: COS
Marthe, Julia en Hanne in 'K2 zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

K3 is vanaf nu K4. Hanne Verbruggen maakte vandaag bekend dat ze haar eerste kindje verwacht met echtgenoot Jorn.

Twee jaar geleden stapte Hanne Verbruggen in het huwelijksbootje met haar jeugdliefde Jorn Sarens. Vandaag maakte het K3'tje bekend dat ze zwanger is. Dat deed ze met een mooie foto op Instagram. In december verwachten Hanne en Jorn hun eerste kindje.

"Het is nog niet helemaal doorgedrongen, maar het besef groeit samen met mijn buikje! Jorn en ik kijken alvast enorm hard uit naar de komst van ons kindje en in afwachting, genieten we nog even van de pamperloze dagen, de rustige nachten en van elkaar", zegt Hanne over haar zwangerschap.

Hanne zit net in het tweede trimester van haar zwangerschap. Ze zal de komende tijd haar K3-activiteiten verder zetten. Opvallend is wel dat ook de 'Kom Erbij'-shows in Nederland in het najaar van 2022 en de pas aangekondigde tournee door Vlaanderen in het voorjaar van 2023 doorgaan.

Andere K3'tjes bewezen al dat een zwangerschap te combineren valt met de K3-job. Maar Hanne zal amper twee maanden na haar bevalling al terug op het podium moeten staan. Studio 100 en Hanne bekijken momenteel wel samen of er praktische aanpassingen nodig zullen zijn.