Stopt Bart Kaëll binnenkort met zingen? Zanger doet fans schrikken met uitspraak
COS
Stopt Bart Kaëll binnenkort met zingen? Zanger doet fans schrikken met uitspraak
Foto: VTM

Bart Kaëll zingt deze zomer vrolijk van 'Wat is jouw geheim? Wat is jouw geheim?'. Al vier decennia staat Bart op het podium.

Met grote hits als 'De Marie Louise', 'Zeil je voor het eerst' en 'Mooi weer vandaag' krijgt Bart Kaëll zijn fans al meer dan veertig jaar mee. Bart is intussen 63 jaar, een leeftijd waarop veel mensen het rustiger aan beginnen doen en aan hun pensioen beginnen denken.

"Hoelang ik nog wil doorgaan als zanger, dat weet ik zelf niet. Dat zal grotendeels van Luc afhangen", zegt Bart in Primo. "We denken soms aan afbouwen", geeft Bart toe. "Maar ik doe het nog zo graag. Ook onze theatertournee 'Luc & Bart: een paar apart' is zo tof om te doen."

"Als de passie en drive verdwijnen is dat iets anders", bedenkt Bart zich. Luc is natuurlijk ook een stukje ouder. "We willen graag nog mooie reizen maken ook, onder meer naar Peru en Chili. Mijn interesseveld is veel breder dan alleen maar zingen." Zo kookt Bart graag en spendeert hij veel tijd in zijn moestuin.

Fans hoeven nog niet meteen bang te zijn dat Bart zijn microfoon opbergt. Het is echter niet uitgesloten dat Bart het straks nog iets rustiger aan doet, om meer tijd te kunnen doorbrengen met Luc. "Het is niet dat we nog zeeën van tijd hebben om de dingen te doen die we nog willen doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.