Interview Steve Tielens laat zich omringen door muzikale krachtpatsers voor nieuwe single
WVDS
Steve Tielens laat zich omringen door muzikale krachtpatsers voor nieuwe single

‘Kom Nu’ van Steve Tielens is een eigentijdse bewerking van dé klassieker van Helmut Lotti. Een prachtig nummer waar je onmiddellijk het unieke stemgeluid van Steve Tielens in herkent. Krachtig en gevoelig gezongen. 

‘Kom Nu’ is een ijzersterk nummer waarvoor je vocaal ook sterk in je schoenen moet staan.  Daarom heeft Steve Tielens twee jaar zangles genomen bij één van de beste stemcoaches van België, Wilfried Van Beveren.  

“Ik had dit nummer vijftien jaar geleden niet kunnen zingen. Maar als je ambitie hebt en je gaat ervoor, dan kan je met doorzettingsvermogen en constante bijscholing heel ver geraken.” vertelt Steve vol trots.

Steve Tielens liet zich voor deze nieuwe single bijstaan door muzikale krachtpatsers. Zo deed Steve voor de bijhorende videoclip beroep op het team van CameraWorks. De internationaal gekende basgitariste Ruth, muzikante bij onder andere Daan en Novastar, nam de gitaarpartijen voor haar rekening. De volledige muziekproductie was in handen van Bart Claus.

En Steve heeft nog plannen voor de toekomst: "Het nummer ‘Kom nu’ is tevens de voorbode van een totaal nieuw concept: ‘Steve Tielens zingt Vlaamse Klassiekers’.” De release van ‘Kom Nu’ is voorzien op 2 januari 2023.  Vanaf dan kan je de clip bekijken op Ment TV, TV Oranje en YouTube.

Meer nieuws

Meer nieuws

.